Bildsurr från Myggan

Carl-Olof Strands blogg

Barnvakt åt Buffis

Kategori: Allmänt

Barnvakt åt Buffis

Att bli med barnbarn har sina poänger, ja frågan om det inte tillhör livets höjdpunkter - hittills. Många har sagt det tidigare - men nu kan vi själva konstatera att det är sant. Förut har jag sagt att åren efter femtio varit de bästa i livet - men nu börjar det luta åt att åren efter sextio blir ännu bättre.

I lördags fick vi förmånen att på kvällen ta hand om Embla Sirili Ellen Johanna Nyhlin, vår dotterdotter. Kärt barn har många namn - men egentligen räcker det inte med dessa fyra. Till vardags är hon mest känd som Buffis - eller Buffen - eller Buffgumman eller ...., ja det finns ännu fler beteckningar på denna älskliga varelse.

Barnets föräldrar roade sig men ett biobesök och därefter fika med goda vänner. Medan vi roade oss med Buffis. Som vanligt hade morfar kameran tillgänglig och med hjälp av stativ och självutlösare tog han bland annat denna bild av mormor, morfar och Embla.


KOMMENTARER:

  • Martina säger:
    2006-08-14 | 09:43:01

    Vi är så tacksamma över att ni finns och trivs så bra med Buffelufskan. Det är uppenbarligen ännu mer värt än jag förstod att få komma ut på bio tillsammans någon gång. Skönt att ha så pålitliga och kärleksfulla barnvakter. Å snygga också!!

Kommentera inlägget här: