Bildsurr från Myggan

Carl-Olof Strands blogg

Ljus igen

Kategori: Allmänt

 


Ljus igen
Efter en längre tids uppehåll är bildbloggen från Slåttervägen tillbaka igen. Under hösten har prioriteringen av tiden medfört att bloggen fått styrka på foten för arbetsdokumentation, arbete med kultur- och fritidsnämnden och protokoll och hemsidesproduktion för EFS i Hammarbykyrkan. Men nu är det jul igen och då blir det mer tid för de värdelösa sysselsättningarna av hobbykaratär.

Hösten har arbetsmässigt präglats av arbete med systemförändringar inför Postens omorganisation, den som innebär att det nuvarande jättebolaget Posten AB delas i två affärsorienterade bolag, Meddelande AB och Logistik AB. Hösten har också varit extremt varm - en försmak av vad växthuseffekten kan innebära - eller bara en naturlig variation?

Inför julen har jag fått jobba hårt i hushållet. Anita hoppar sedan 10 dagar omkring med kryckor efter att ha brutit vadbenet. Vilket - inte helt orättvist - lagt matinköp och vissa sistaminutenjulklappsinköp på mig. Något som jag fått klara av mellan julmiddagar och kvällsammanträden. Sen har Martina, Petter och Embla bott här hemma på Slåttervägen ett par veckor, medan de utrustat sin nya lägenhet i Bagarmossen. Men att hålla på med Embla, det är ju en ren bonus.

KOMMENTARER:

  • Martina säger:
    2006-12-25 | 10:41:19

    Snygg bild det där!!

Kommentera inlägget här: