Bildsurr från Myggan

Carl-Olof Strands blogg

En investering på Udden

Kategori: Allmänt

33897-41
Utbyggnade från havssidan med sovrummets panoramafönster

Sedan många år tillbaks har vi under semestervistelserna på Renörsudden i Piteå funderat på olika sätt att bygga till sommarhuset. I år har det blivit av - med mycket benäget bistånd av släktingar och deras bekanta. Vi har investerat i en utbyggnad på cirka 30 kvadratmeter - bestående av ett större kök och ett nytt sovrum. Dessutom har vi byggt in och varmbonat det gamla tvättrummet. Nu har vi alltså en toppenanläggning så gott som klar. Inget arkitektoniskt mästerverk precis, men en funktionsduglig sommarstuga med god bekvämlighet och med utrymme för hela vår växande familj.

I år kommer vi att sätta tidsmässigt längdrekord på Udden. Vi planerar att stanna här i fem veckor. En av veckorna har redan gått. Den har vi ägnat åt att dels röja upp efter byggarna, dels att göra klart det som de lämnat för vår räkning. Idag har vi köket monterat och klart och ikväll har vi utlovats att vattnet skall bli indraget. Vädret har hittills mestadels varit varm och soligt, även om vattnet i Bottenviken ännu inte inbjudit till mer än snabba dopp.

Vi kommer att vara ensamma här även denna vecka. Till helgen kommer Martina med Embla och sedan anländer de övriga familjemedlemmarna pö om pö. Tur att vi lade upp det så denna sommar, det hade varit jobbigt att vara många här under denna första stökiga vattenlösa vecka.

33897-40
Herrskapet Strand i det nya köket


KOMMENTARER:

  • Johanna och Indra säger:
    2006-07-10 | 20:30:18

    Åh vad vi lägntar upp nu!!!! Jättefint är det!

  • Junitjej säger:
    2006-07-17 | 17:20:16
    Bloggadress: http://junitjej.blogg.se

    Är det möjligtvis Slåttervägen i Gävle ni bor på?

Kommentera inlägget här: