Bildsurr från Myggan

Carl-Olof Strands blogg

Insnöade

Kategori: Allmänt



Ledig lördag. Har bara varit utanför dörren för att med jämna mellanrum hålla gången upp till förstubron skottad. Ett av vinterns många snöoväder passerar idag och ger stora mängder snö, till all lycka ganska lätt och luftig till konsistensen.

Att hålla entregången och garageuppfarten rena från snö är nästan en plikt för en norrlänning. När jag arbetar med snöskyffeln tänker jag nästan alltid på min farfar Artur, som gärna stod ute på gårdsplanen med sin snöspade, filande på snökarmarna. Snygg skall det vara!

Insnöad är man väl kanske också på andra sätt. Tittar på OS från morgon till kväll. Först repriser från gårdagen, då vi var hos goda vänner och därmed missade sändningarna. Och sedan nu ikväll dagens tävlingar. Anja är snart i farten igen. Man kan ju inte annat än beundra hennes s k vinnarskalle och mod. Men även i längdskidåkningen verkar det ju finnas goda medaljchanser i varje lopp. Idag är det dags för Markus Hellner igen, igår tog charmiga Anna Haag en silvermedalj. Och Sverige lilla älskling, Charlotte Kalla, har väl inte sagt sista ordet ännu.

Kommentera inlägget här: