Bildsurr från Myggan

Carl-Olof Strands blogg

Familjelivet fortsätter

Kategori: Allmänt

Familjelivet har fortsatt denna vecka. Viruset som gett de flesta av oss en kortare magsjuka verkar ha förpassats till andra trakter. Ett nytt orosmoln har dock dykt upp de senaste dagarna. Sedan i lördags har min mor, Maria (91) feber, är mycket trött och vill inte äta. Ett tag trodde vi att det var "början på slutet" - men idag var jag där tillsammans med mina tre barn. Då var Maria piggare igen och J lyckades t o m mata henne med den näringsdryck som ersätter lunchen.


M, M och J hälsar på mor Maria på Hortlaxgården


E och A leker helt suveränt tillsammans. Här har de nyttjat de björkkvistar jag rensade bort för ett par dagar sedan och byggt en enkel koja.



Som brukligt under Piteåsemestern hade vi igår en Fårödag tillsammans med min syster och hennes familj. Ett åskväder gjorde västerhimlen imponerande mörkblå, alltmedan L kastade efter fisk och faktiskt lyckades få upp en liten gädda.


A och E på stuggrannens brygga. Övervakade av två markanta skuggor.


Det blir mycket fotografernande. Här är M med kameran i högsta hugg.


Ett vackert trä på stuggrannens brygga


Idag tog vi det årliga familjefotot på stugans förstubro.

KOMMENTARER:

  • Gustaf säger:
    2010-10-04 | 23:50:27

    Hej Carl-Olof,

    vi har sett att Du tydligen är en övergreppsförnekare.

    Gellert Tamas är enligt många en av världens största skitstövlar och tydligen du med som gör reklam för tortyr på flyktingbarn. Gellert Tamas har noll förtroende idag hos läkarkåren, en okunnig journalist som förvrider sanningen lika mycket som du gör, som nazister och kommunister gör. Vi såg din reklam för övergreppsförnekaren på Hammarbykyrkans website där vi varit många gånger, att du inte skäms din barnaplågare by proxy.

Kommentera inlägget här: