Bildsurr från Myggan

Carl-Olof Strands blogg

Paris

Kategori: Allmänt

33897-37

Jag har gjort en fyradagars arbetstripp till Paris. Jag har tillsammans med tre kollegor på Posten varit på utflykt till Frankri­kes huvudstad för att delta i SAP:s Sapphire, den årliga användarkonferensen för SAP:s europeiska kunder. Till skillnad från fjolårets SAP Financi­als i Orlando täckte denna konferens hela SAP-systemet. Jag tyckte vi lärde oss mycket och dessutom kunde jag knyta flera viktiga kontakter.

Vi lämnade Stockholm på måndag vid 07.00-ti­den och anlända till Charles de Gaulle-flygplatsen 2½ timme senare. Bussturen till Paris Expo för inregistrering tog en evig tid men en virrig chauf­för som lyckades köra ända fram till Eiffeltornet innan han upptäckte att han var på fel ställe i stan. Måndag eftermiddag ägnade vi sedan åt Paris. Vi hann äta en lammlunch med en liter öl för 150 kr (bara ölen alltså), vi var inne i Notre Dame, vi var upp till Sacre Ceur och vandra runt en stund uppe i Montmartre, åkte sen ner till Triumfbågen och gick trapporna upp i den, vandrade därefter Champs Elysée ner till Place de la Concorde och avslutade dagen med mycket prisvärd middag på en restaurang på den lilla ön öster om Notre Dame – ön.

Tisdag kväll var ute med SAP Sverige och 200 andra svenskar på en Bateux Pari­sien-båt på Seine. Och på onsdag kväll var det dans­partaj i hall 5 på mässan, med Chic, Nigel Rogers och en massa go-go-tjejer.
Hem kom jag kl 22 på tors­dag kväll efter en fin flygresa i klart väder. I Paris var dock vädret hela tiden uselt, kyligt och ständiga regnskurar.




Kommentera inlägget här: